Co do Mastersa z ulicy Styczniowej (Dąbrówka Mała ) miałem z nim styczność i nie jest on rewelacją (moja opinia) trudny w rozmowie i umiejętności niezbyt. Ale za polecam Masters z Gromadzkiej (Ali ) naprawił mi to co nie potrafił ten ze Styczniowej w parę minut i za drobną kasę.
[śląsk] warsztat
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez miguellobzyq_74, to ten człowiek o którym rozmawialiśmy na spocie ?
Komentarz
-
-
A ja pozwolę sobie polecić warsztat w Zabrzu na ul.Królowej Kingi 4 Jest to warsztat od pana który pracował kiedyś w serwisie vw jako szef serwisu Zna się dość bardzo na tej robocie Jeżdżę do niego z samochodem ojca,na jakieś wymiany albo przegląd a także jeżdżą już do niego znajomi którzy mają coś z koncernu VAG i także są z niego zadowoleni Polecam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tgkorde dzonilem do kolasinskiego zapytac ile za rozrzad.. krzyknol 980pln... to niete czasy jak kolo bral polowe tego co w sraso
Zamieszczone przez Arti_r1A ja pozwolę sobie polecić warsztat w Zabrzu na ul.Królowej Kingi 4 Jest to warsztat od pana który pracował kiedyś w serwisie vw jako szef serwisu Zna się dość bardzo na tej robocie Jeżdżę do niego z samochodem ojca,na jakieś wymiany albo przegląd a także jeżdżą już do niego znajomi którzy mają coś z koncernu VAG i także są z niego zadowoleni Polecam
Komentarz
-
-
adamadam, nie dziw sie że kolega seiko5, poleca Emida boooooo:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=21951 i zobacz autora postu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguelloadamadam, nie dziw sie że kolega seiko5, poleca Emida boooooo:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=21951 i zobacz autora postu
seiko5 ile byś wycenił pasek rozrzadu + pompa do ASV z klimą ? - jesli jestescie konkurencyjni to Was przetestuje ( chętnie )adamadam
Komentarz
-
-
EMIDA jako ASO nigdy nie będzie konkurencyjna z nieautoryzowanymi warsztatami. Koszty utrzymania rzeszy pracowników (od szefa po konserwatora powierzchni płaskich), spłata kredytu zaciągniętego na budowę salonu, reklama itp. są nieporównywalne. Jedynie może jak ktoś pisał wymiana oleju /tylko dla klubowiczów OCP/ jest konkurencyjna. Wg mnie ASO tylko dla właścicieli aut na gwarancji, ale też nie do końca. Trzeba dużo nalatać km, aby rzeczywiście coś padło na gwarancji lub mieć pecha na awaryjny egzemplarz.
Komentarz
-
-
zestaw naprawczy rozrzadu 850zł
pasek wielorowkowy 112zł (jesli masz klimę)
pompa wody (stara oryginalna do zwrotu) 188zł
łączna kwota 1150zł
robocizna 570zł (liczy się roboczo godzinę) tak na marginesie to w każdym ASO nie tylko Skody roboczo godzina jest praktycznie w takiej samej cenie.
Oczywiście jeśli bym znał dokładne dane samochodu to jestem w stanie bardzo dokładnie wyliczyć całą operację z częściami...Wen keiner kent die antwort, dan schreib zu mir
Komentarz
-
Komentarz